Werkwijze

Eigenaar zoekt ruiter Noord – Nederland: De ideale MATCH!

Onder het kopje aanbod paarden/pony`s staan inmiddels een aantal nieuwe paarden en pony`s aangeboden waar we de ideale match voor zoeken.

Heeft 1 van deze paarden/pony`s jouw interesse gewekt en denk jij te voldoen aan het gevraagde profiel, schroom dan niet om je specifiek voor dat paard/pony aan te melden. Je vult het formulier in en stuurt dit rechtstreeks naar het emailadres van de eigenaar. Sommige eigenaren mag je ook bellen.

Bent u eigenaar en wilt u een paard aanmelden? >ga naar de knop AANMELDEN

  • Binnen een week wordt er contact met u opgenomen met een van de leden van de werkgroep van uw provincie. Samen met u wordt uw aanmelding doorgenomen om vervolgens op de website geplaatst te worden. 

    Heeft u als ruiter/amazone gereageerd op een paard? 
  • Alle aanmeldingen voor dat betreffende paard worden rechtstreeks naar de eigenaar gestuurd
  • De eigenaar bepaalt zelf met wie/hij zij graag wil kennis maken. 
  • De ruiter(s)/amazone(s) met wie de eigenaar wil kennis maken, worden zelf door de eigenaar uitgenodigd voor een kennismaking, of (indien de eigenaar dat wenst) door ons benaderd voor het maken van een afspraak. 
  • De ruiter(s)/amazone(s) met wie geen match wordt gemaakt, krijgen daar bericht over. 

Dit proces kan enige tijd in beslag nemen. Wij begrijpen dat dit spannend is en soms enig ongeduld kan veroorzaken. Houd er gewoon rekening mee dat je te allen tijde bericht ontvangt. 

Stichtingsbestuur:

Doede Santema (voorzitter)

Helen de Koning (secretaris)

Sonja Rasenberg (penningmeester)

Leden van de werkgroep Noord-Nederland:

Fryslân: Doede Santema, Kim Jacobi. Sjouke Duinstra, Nella Bijlsma, Catja Beers en voor de Friese paarden Heleen de Haas

Groningen: Helen de Koning en Nisette Haringsma

Drenthe en kop Overijssel: Sonja Rasenberg, Maaike Slootweg, Paula Herweijer, Thea Mandemaker, Lisanne Veenje en Floor Vos

Scroll naar top