VITALstyle

Vanaf najaar 2020 gaan ECOstyle supplementen, diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten voor dieren verder onder een andere naam; VITALstyle. Onze naam verandert. De producten, ingrediënten en samenstelling niet. Ook onze missie, elk dier gezond met natuurlijke ingrediënten, blijft gelijk. ECOstyle blijft hét merk voor tuinproducten en VITALstyle wordt hét merk voor alle dierproducten. Nieuwe naam, zelfde kwaliteitsproducten.

Kracht uit de natuur

Alle dieren met natuurlijke producten voeden en verzorgen. Dat is onze missie bij ECOstyle, dat blijft onze missie bij VITALstyle. En we zijn vastberaden: Het maakt je hond of kat sterk en blij, je paard krachtig en in balans. En voor de veehouderij bieden wij koeien en geiten de juiste ondersteuning voor een optimale opbrengst en een goed rendement. Vitale dieren met een goede weerstand worden immers minder snel ziek en zijn sneller weer beter.

Onze helden: Krachtpatsers uit de natuur

We doen alles heel bewust en kiezen nooit voor toegevoegde suiker en zout of andere toevoegingen zoals kunstmatige conserveringsmiddelen en chemische kleur- geur- en smaakstoffen. Daar kun je op vertrouwen. Wij gebruiken effectieve krachtpatsers vanuit de natuur, die stuk voor stuk allemaal een bijdrage leveren aan de weerstand van jouw dier.

https://www.ecostyle.nl/vitalstyle

Scroll naar top