Groningen paard nr : 76. Fries in de omgeving van Leek.

Aanbod Paarden / Pony’s Groningen, 

Locatie: omgeving van Leek (westerkwartier)

Paard: Fries

Fokrichting: Fries (Dressuur)

Stamboek: FPS

Leeftijd: 16 jaar

Niveau: Z2

Ambitie eigenaar: de eigenaar is op zoek naar een ervaren ruiter/amazone die het leuk vindt met deze betrouwbare Fries aan het werk te gaan. Gezocht wordt een ruiter/amazone die ervaring heeft in het dressuurrijden en hem op dit niveau met hem aan het werk zou willen gaan. wedstrijdrijden hoort tot de mogelijkheden. Daarnaast stelt de eigenaar het op prijs dat er ook getraind wordt onder begeleiding. Dit natuurlijk allemaal in overleg. Het gaat er vooral om dat de ruiter/amazone er plezier in heeft met Pedro aan het werk te gaan 3 tot 4 keer per week en dat Pedro de aandacht krijgt die hij verdiend en daar hoort ook eens een bosrit bij of een keer grondwerk. Gezocht wordt niet naar die professionele ruiter, maar wel een ruiter met ervaring op M/Z niveau.

Karakter: Zeer lief en betrouwbaar.

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar thuis. 

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar thuis. Rijbak 20×40 buitenbak met verlichting en harnachement is aanwezig. Bij een goeie klik, is veel mogelijk.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top