Tweespan Ruitersport

Tweespan ruitersport is een ruitersportzaak gevestigd in hartje Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in zadels en dan met name voor het Friese paard.

Uitgebreid assortiment

Tweespan heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen voornamelijk gericht op de veeleisende ruiter/amazone. Als intensieve beoefenaars en liefhebbers testen wij onze producten op functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om u een goed onderlegd advies te kunnen geven. Wij noemen ons zelf een speciaalzaak en vinden een goed advies en goede service erg belangrijk. Maatwerk is waar we goed in zijn, dat geldt voor wedstrijdjasjes van Jeamo, Frysozadels en voor De Niro rijlaarzen.

Gespecialiseerd voor het Friese paard

Wij zijn gespecialiseerd in artikelen voor het Friese paard.Binnen dit assortiment is alles gecheckt op geschiktheid en gebruik voor het Friese paard.Bijvoorbeeld goed passende dekens, beenbescherming, hoofdstellen en natuurlijk tuigen.Speciaal voor het Friese paard heeft het Tweespan het FRYSO© zadel ontwikkeld. Vooral voor de bijzondere benodigdheden voor het Friese paard kunt u bij ons goed terecht.Er is keuze uit diverse types voorbrenghoofdstellen, witte halsters, lijnen en speciale trainings-en keurings-artikelen.Ook exclusieve showdekens en zadeldekjes horen standaard in het assortiment.Geschenkartikelen voor liefhebbers van Friese paarden zijn ruimschoots voorhanden en het bedrukken of borduren van dekjes/dekens/stal kleding behoort uiteraard tot de mogelijkheden.Voor het aangespannen rijden hebben wij alle benodigdheden, katoenen strengen maken wij zelfs op maat.

Scroll naar top