Paard nr 79: Fries nabij Gieterveen

Locatie: nabij Gieterveen

Paard/Pony: paard (ruin)

Fokrichting: dressuur/allround

Stamboek: Fries (Sipke x Olof)

Leeftijd: 7 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: Geen niveau, basis zit erin, moet doorgereden worden. Ook mee op buitenrit geweest, alleen en met andere paarden, superbraaf.

Stokmaat: 1.67 m

Ambitie eigenaar: Plezier hebben en kijken hoever de ruiter en paard samen kunnen komen.

Type ruiter: Ervaren, zelfverzekerde ruiter met wedstrijd ambitie / ervaring (niet vereist). Iemand die het leuk vindt om paard te rijden naar een hoger niveau, paard heeft potentie om verder te komen in de dressuur.

Karakter: Slim paard, heeft direct door of de ruiter ervaren is of niet. Heeft een consequente ruiter nodig, anders kan hij wel wat traag worden. Bij een ervaren ruiter is hij wel goed voorwaarts. Niet rillerig, goedzak, nieuwsgierig, aanhalig/knuffelig paard, houdt van aandacht.

Stallingsmogelijkheden: Het paard wordt niet verplaatst.

Trainingsmogelijkheid: Buitenbak met verlichting. Op ongeveer 10 minuten afstand lopen overdekte rijhal aanwezig en ruime buitenbak van 20 bij 60 meter. Bij lid worden van de vereniging kan hier gebruik van gemaakt worden (kosten voor ruiter zelf). Tevens mogelijkheden tot volgen van lessen daar (kosten voor de ruiter zelf).

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top