Paard nr 73: springpaard nabij Meppel

Locatie: nabij Meppel

Paard/Pony: paard (ruin)

Fokrichting: springen

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 13 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: Z dressuur, B springen en BB eventing

Stokmaat: 1.68

Ambitie eigenaar: de eigenaar is op zoek naar een geduldige ruiter/amazone die met dit paard wil gaan springen en evt ook eventing. De eigenaar rijdt dit paard momenteel alleen in de dressuur ivm lichamelijke klachten. Het zou mooi zijn als het paard verder wordt opgeleid in het springen en mag dan ook op wedstrijd uitgebracht worden.

Karakter: het is een lief paard en is niet gemeen, maar heeft wel een kleine “handleiding”. Door een naar verleden zijn dit wel dingen om rekening mee te houden. Een ruiter/amazone met weinig ervaring is dan ook niet gewenst.

Stallingsmogelijkheden: het paard wordt niet verplaatst, staat op een mooie pensionstal.

Trainingsmogelijkheid: op de locatie waar het paard staat zijn alle faciliteiten aanwezig (meerdere binnen- en buiten rijbanen, springmateriaal is aanwezig en een groot deel van het jaar staat er een springparcours opgesteld)

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top