Paard nr 94: 4 jarige merrie Quick Lady RV Z, springgefokt, locatie Holsloot (tussen Emmen en Coevorden)

Quick Lady RV Z, 4 jarige merrie van 1.60, Zangersheide/KWPN geregistreerd, springgefokt.

Locatie: Drenthe

Paard/Pony: merrie

Fokrichting: Springen

Stamboek: KWPN en Zangersheide

Leeftijd: 4 jaar

Zadelmak: De merrie is zadelmak, heeft paar sprongetjes gemaakt, maar is nog niet parcoursklaar.

Stokmaat: 1.60 m

Ambitie eigenaar: De merrie in de sport uit laten brengen en proberen zo ver mogelijk te komen.  De merrie is dit jaar gedekt, krijgt volgend jaar een veulen en zal dan even uit de roulatie zijn. De eigenaren zijn gewend hun merries zo lang als mogelijk is door te (laten) rijden en ook na het veulenen vrij snel weer op te pakken. Verkoop is geen doel, eventueel in de toekomst nog meer jonge aanfok te rijden en uit te brengen.

Karakter: Goed, lief, aanhankelijk en eerlijk, maar wel pittig.

Trainingsmogelijkheden: Het paard staat aan huis bij eigenaar en blijft daar staan, er is een buitenbak met hindernismateriaal beschikbaar, evenals harnachement.

Vergoeding kosten: De eigenaar is bereid onkosten te betalen, incl. kosten voor wedstrijden. Er is een auto en trailer aanwezig. Voorts is eigenaar bereid een jaarlijkse vergoeding te betalen en een ‘bonus’ voor het behalen van een hogere klasse of predikaat.

Ben jij een serieuze, rustige maar wel fanatieke ruiter van min. 17 jaar en heb je ervaring met het opleiden van jonge paarden en als springruiter (M paard of Z pony)? Ben jij niet bang en zelfredzaam (eigenaar wil helpen waar mogelijk) en minimaal 3x per week bereid te trainen? (vakantie geen probleem)

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top