Drenthe paard 23: Elim, prachtige 9-jarige PRE-ruin dressuur en WE

Ayanino, 9-jarige ruin van 1.54 m, PRE fokrichting dressuur en working equitation. Ayanino is L2 geklasseerd en is een lief, werkwillig en gevoelig paard dat vraagt om een vriendelijk rijdende ruiter. Ayanino is een eigen fokprodukt van de eigenaar en nog nooit gekeurd. Hij is 1.54m en kan dus nog bij de pony’s (jeugdruiter) of paarden gestart worden.

Locatie: Drenthe , Elim

Paard: ruin van 1.54m

Richting: Dressuur en Working Equitation

Stamboek: PRE

Leeftijd: 9 jaar

Ambitie eigenaar: De eigenaar zoekt een ambitieuze ruiter die haar paard naar een hoger niveau kan rijden op een voor eigenaar en ruiter plezierige manier. Het paard staat op stal bij de eigenaar en blijft daar ook staan. Er is een goede buitenbak beschikbaar met een geprepareerde bodem, tot -5 te gebruiken. Ook is harnachement aanwezig.

Karakter paard:   Ayanino is L2 geklasseerd. Ayanino is op L2 en M1 niveau uitgebracht en kent de oefeningen t/m M2-niveau.  Hij is een lief, werkwillig en gevoelig paard dat vraagt om een vriendelijk rijdende ruiter. Hij is 1.54m en kan dus nog bij de pony’s (jeugdruiter) of paarden gestart worden. 

Stalling- en Trainingsmogelijkheden: Het paard blijft bij de eigenaar thuis. De eigenaar is in het bezit van auto en trailer. In overleg kunnen deze gebruikt worden voor deelname aan wedstrijden. Begeleiding door de eigenaar is mogelijk; les aan huis door instructie van buitenaf is ook een optie. Bij passende instructie op hoger niveau is eigenaar bereid mee te betalen aan de lessen. De kosten van startpas en inschrijfgeld zijn voor de ruiter; als eigenaar meegaat op concours/privéles, dan zijn de transportkosten voor de eigenaar. Aantal starts per maand in overleg.

Vergoeding kosten: De eigenaar neemt de kosten voor hoefsmid, tandarts, veearts voor haar rekening. De ruiter mag de wedstrijden zelf betalen. Afhankelijk van het niveau van de ruiter wordt een bijdrage in de onderhoudskosten van Ayanino gevraagd; bij gelijkblijvende dressuurklasse B/L niveau 150,- per maand; wanneer het paard naar een hoger niveau wordt gereden kan dit verminderd worden tot 100,- bijdrage per maand.

Verkoop: Verkoop is niet het eerste doel, is zeker het eerste jaar niet aan de orde. De eigenaar wil graag na ongeveer een half jaar evaluatie met de ruiter om te zien of de ambities nog overeenkomen. Bij verkoop van het paard is de eigenaar bereid de ruiter een percentage te betalen, al naar gelang de invloed van het gereden niveau op de verkoopprijs.

Wensen aan de ruiter: Ben jij een jonge ruiter met rijervaring (minimaal L niveau) of een volwassene tot ong. 1.72m. en niet te zwaar en heb je zin en tijd om dit leuke paard 2 tot 4 keer per week te gaan rijden? 

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top