Drenthe paard 22: omgeving Emmercompascuum, 5 jarige Friese merrie

5 jarige Friese merrie, stokmaat rond 1.66/1.67m, goed zadelmak, galop nog niet bevestigd

Locatie: Drenthe

Paard: merrie

Richting: Dressuur

Stamboek: Fries

Leeftijd: 5 jaar

Stokmaat: Rond de 1.66/1.67m

Ambitie eigenaar: Deze lieve merrie mag worden doorgereden naar een sportpredicaat dressuur. De eigenaar zoekt een ruiter die het leuk vindt om heel rustig een talentvolle, vriendelijke merrie die alles snel snapt, naar een hoger niveau te rijden. Een ruiter voor de langere termijn dus.

De eigenaar rijdt zelf ongeveer 1 keer op de week ook op de Fries.

De eigenaar zoekt een ruiter met wedstrijdervaring en iemand die met jonge paarden over weg kan en ook fanatiek is en regelmatig wil rijden en niet steeds longeren. Omdat deze Friese merrie nog niet zo goed kan galopperen, zoeken we ook iemand die dat kan aanleren. Ook zien we graag dat de ruiter de afspraken nakomt.

Karakter:   De merrie is een mensgericht, eerlijk, betrouwbaar en energiek. Maar soms wel wat schrikkerig en dan ook heel fanatiek. Ze is nog niet goed verkeersmak.

Stalling- en Trainingsmogelijkheden: Het paard blijft bij de eigenaar thuis. Bij de eigenaar is een ongeveer 20 x 30 m buitenbak aanwezig. Zadel en hoofdstel zijn aanwezig. Voor 50 euro is er een lidmaatschap af te sluiten om bij de buren in de binnenbak te rijden.

Vergoeding kosten: De eigenaar neemt de kosten voor hoefsmid, tandarts, veearts. De ruiter mag de wedstrijden zelf betalen. En de eigenaar gaat uiteraard mee naar wedstrijd als het uitkomt. Trailer is beschikbaar.

Wensen aan de ruiter: Ben jij de ruiter met wedstrijdervaring, die met jonge paarden over weg kan en ook fanatiek is en regelmatig wil rijden, dan is dit een prachtige kans om voor een langere periode een lieve talentvolle Friese merrie te rijden.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top