Drenthe paard 21: omgeving Coevorden, lease zware tour paard, wordt niet verplaatst

12 jarige ruin, stokmaat rond 1.65, Oldenburgs dressuur gefokt, zware tour geklasseerd.

Locatie: Drenthe

Paard/Pony: Ruin

Richting: Dressuur

Stamboek: Oldenburger

Leeftijd: 12 jaar

Stokmaat: Rond de 1.65 m

Ambitie eigenaar: De eigenaar van dit paard is op zoek naar een ambitieuze ruiter, minimaal M nivo, om dit paard voor een half jaar te ‘leasen’. Wanneer beide partijen de samenwerking na dit halfjaar voort willen zetten is dit mogelijk.

Karakter:  Fijn te rijden werkwillig paard, niet ril of lastig, past zich makkelijk aan nivo ruiter.

Stalling- en Trainingsmogelijkheden: Het paard is gestald in buitengebied Coevorden en blijft daar ook staan, binnen en buitenrijbanen beschikbaar met prima bodems en alle andere faciliteiten aanwezig. Op deze locatie kan niet door ‘eigen’ instructeur les worden gegeven en men moet zich aan de stalregels houden.

Vergoeding kosten: De ruiter betaalt 500 euro per maand. De eigenaar betaalt stalling, tandarts, veearts enz. Kosten wedstrijden en instructie zijn voor de ruiter.

Wensen aan de ruiter: Ben jij een fanatieke en ambitieuze ruiter van minimaal M nivo en wil je graag ervaring opdoen in het hogere dressuurwerk? Ben je bereid om minimaal 5 dagen in de week te trainen en staat het welzijn van het paard voorop? Wil je graag wedstrijden rijden (met eigen vervoer of in overleg met eigenaar vervoer door eigenaar) dan is dit een prachtige kans om ervaring op te doen met dit fantastische paard.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top