Paard nr 68: 3 jarige sportpony

Locatie: verplaatsen naar een locatie in de noordelijke provincies

Paard/Pony: pony (merrie) STER

Fokrichting: allround (voorkeur voor dressuur)

Stamboek: Welsh

Leeftijd: 3 jaar

Zadelmak: nee

Niveau: de pony is nog niet zadelmak maar wel al in training. Bij een juiste match zorgt de eigenaar ervoor dat de pony zadelmak wordt afgeleverd.

Stokmaat: 1.33

Ambitie eigenaar: de eigenaar is op zoek naar een tengere ruiter/amazone rond de 9/10 jaar, die het leuk vindt om deze merrie te rijden en verder op te leiden. In overleg zijn wedstrijden rijden mogelijk. De eigenaar vindt het leuk om de pony aan een ambitieus iemand beschikbaar te stellen. Plezier voor zowel hem als de ruiter/amazone staat voorop!

Karakter: het is een eerlijke, brave, aanhankelijk en werkwillige merrie. Ze is lief en bekend met de basisdingen. Een prachtige pony met talent.

Stallingsmogelijkheden: de pony mag verplaatst worden naar de ruiter/amazone thuis of een stalling bij hem/haar in de buurt, waar voldoende faciliteiten zijn om de pony op de juiste manier te trainen.

Trainingsmogelijkheid: bij de ruiter/amazone. De pony wordt beschikbaar gesteld waarbij de eigenaar verwacht dat de stallingskosten voor rekening van de (ouders van) ruiter/amazone worden genomen. Kosten als hoefsmid, dierenarts worden door de eigenaar betaald, eveneens zal de eigenaar zorg dragen voor harnachement en benodigdheden zoals dekens, e.d.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top