Friesland paard nr 49: Friese merrie omgeving Opende

Locatie: omgeving Opende

Paard/Pony: paard (merrie)

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KFPS

Leeftijd: 7 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: kent de basis

Stokmaat: 1.65

Ambitie eigenaar: de eigenaar is op zoek naar een ruiter/amazone die het leuk vindt om met deze merrie aan de slag te gaan. De voorkeur gaat uit naar een ruiter/amazone met wedstrijdervaring. Het is een rustige merrie die nog veel moet leren. Merrie heeft AFBP-test gelopen, maar nog geen wedstrijdervaring. Eigenaar wil graag dat de ruiter/amazone de merrie gaat uitbrengen in de wedstrijdsport. De eigenaar zoekt iemand die op een eerlijke manier rijdt en in samenspel met de eigenaar de merrie verder wil opleiden. Er is ruimte voor eigen inbreng. Er is nog een 2-jarige merrie aanwezig, als de ruiter/amazone het leuk vindt, kan deze t.z.t. ook met dit paard aan de slag.

Karakter: de merrie is 100% eerlijk en werkwillig. Betrouwbare en rustige Friese merrie

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar thuis. Paard wordt niet verplaatst

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar thuis of op een locatie in de buurt. Er wordt gewerkt aan een trainingsmogelijkheid op zand bij de eigenaar thuis. Op dit moment wordt er op gras gereden of in de buitenbak van de buren.

Bijzonderheden: de merrie is op dit moment drachtig en in juli uitgerekend. Daarna kan de merrie opgepakt worden.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top