Friesland paard nr 36: pony in de omgeving Opende

Locatie: omgeving Opende

Paard/Pony: pony (Welsh A), ruin

Fokrichting: allround

Stamboek: Welsh

Leeftijd: 8 jaar

Zadelmak: nee (loopt alleen aangespannen voor de wagen)

Niveau: loopt aangespannen wedstrijden

Stokmaat: 1.20

Ambitie eigenaar: de eigenaar is op zoek naar een ervaren ruiter/amazone die het leuk vindt met deze pony aan de slag te gaan, hem te beleren. Pony is 100% eerlijk. De eigenaresse is op zoek naar een zelfstandige ruiter/amazone die zelfverzekerd is en rijervaring heeft, is een pre. De eigenaar zal in het begin helpen met beleren van de pony, maar gaat er vanuit dat de ruiter/amazone daarna zelfstandig met de pony aan het werk kan, eventueel samen met vader of moeder. Belangrijk in deze is de beleving en het plezier wat je samen gaat krijgen. Er zijn nog meer pony`s aanwezig, waar op termijn misschien ook wat mee gedaan kan worden als de ruiter/amazone dat leuk vindt. Alles is mogelijk op recreatief niveau zoals met de eigenaresse mee naar het bos. Wedstrijden rijden en lessen op termijn is mogelijk, deze kosten zijn voor de ruiter/amazone.

Karakter: het is een lieve, betrouwbare en rustige pony. Kan af en toe dominant zijn.

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar thuis.

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar thuis. Rijbak, stapmolen, longeercirkel, hindernismateriaal en harnachement is aanwezig.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top