Friesland pony nr 78: e-pony tussen Leeuwarden en Harlingen

Locatie: tussen Leeuwarden en Harlingen

Paard/Pony: e- pony (ruin)

Fokrichting: allround

Stamboek: NRPS

Leeftijd: 13 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: de pony is tot tweemaal toe in de klasse L(met winst) gestart, zowel bij de paarden als bij de pony`s. In opleiding is hij verder

Stokmaat: 1.56

Ambitie eigenaar: het is de wens van de eigenaar dat de pony in de sport wordt uitgebracht. De pony heeft veel talent en het is jammer dat dit onbenut blijft. De eigenaar zoekt een ruiter/amazone met gevoel die al iets meer ervaring heeft.

Karakter: het is een eerlijke pony met veel werklust. Door de gedeeltelijke Arabische bloedvoering is hij helder, maar ten allen tijden bewerkbaar. De pony is veelzijdig (zowel dressuur als uitgebracht in endurance) en klaar voor zijn volgende ruiter/amazone!

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar thuis. Pony wordt niet verplaatst. De eigenaar heeft vervoer en is bereid om met de combinatie te reizen.

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar thuis. Er is een paddock maar er zijn voldoende mogelijkheden in de buurt om de pony doelmatig te trainen. Op maat gemaakt harnachement is aanwezig.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top