Friesland paard/pony nr 102: 3 jarige merrie nabij Heerenveen

Locatie: nabij Heerenveen

Paard/Pony: paard/pony (merrie) v. Alpenschnee (zz-zwaar)

Fokrichting: allround (hoofddoel dressuur)

Stamboek: KVTH

Leeftijd: 3 jaar

Zadelmak: Ja

Niveau: beleerd en aangereden. Loopt inmiddels in buiten-, binnenbak en crossterrein. Heeft reeds een aantal crosshindernissen gesprongen, inclusief waterbak en een aantal buitenritjes gemaakt.

Stokmaat: 1.52 (I.v.m. de bouw ook geschikt voor volwassenen)

Ambitie eigenaar: De eigenaar is op zoek naar een veelzijdige, geduldige en zelfstandige ruiter/amazone (leeftijd 18+) met een zachte hand. Minimaal M/Z niveau of ervaring met het opleiden van jonge paarden/pony`s. Plezier voor paard en ruiter/amazone staan voorop. Dressuur is het hoofddoel echter behoren springen, longeren, werken aan de hand, grondwerk, etc ook tot de mogelijkheden. Wedstrijden rijden is geen must, wel bespreekbaar.

I.v.m. een schouderblessure van de eigenaresse is de samenwerking voor maximaal een jaar. Indien het wederzijds goed bevalt, is er wellicht een langdurige samenwerking mogelijk.

Karakter: het is een pittige en voorwaartse merrie.

Stallingsmogelijkheden: Bij de eigenaar thuis.

Trainingsmogelijkheid: Bij de eigenaar thuis is een buitenbak en longeerbak aanwezig. Harnachement is ook aanwezig, tevens kan de eigenaresse ondersteunen bij de training (zz-licht niveau)

Vergoeding: de eigenaresse is bereid een vergoeding te betalen voor de training (in overleg)

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top