Friesland paard nr 99: diverse jonge getalenteerde dressuurpaarden

Locatie: op de grens tussen Friesland en Drenthe

Paard/Pony: meerdere dressuurpaarden

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 3/4/5 jaar

Zadelmak: Ja

Niveau: n.v.t.

Stokmaat: n.v.t.

Ambitie eigenaar: Deze gerenommeerde dressuurstal is op zoek naar een handige, getalenteerde, loyale en zelfverzekerde ruiter/amazone die op afroep (maar wel regelmatig) beschikbaar is om meerdere jonge dressuurpaarden op te leiden en door te rijden. Hierbij word je optimaal begeleid en zijn tevens de kansen grenzeloos. Er wordt van je verwacht dat je enige ervaring hebt met jonge paarden, je lef hebt, niet bang bent, de handen uit de mouwen kan steken, bereid bent om te leren, je kansen te grijpen en vooral verantwoordelijk en trouw bent. Uiteraard heb je ook doorzettingsvermogen.

Je komt terecht in een warm team, dat altijd bereid is je te helpen. Dit zijn stuk voor stuk vakmensen met passie voor paarden en hun werk. Naast hard werken is er ook altijd tijd voor wat gezelligheid. Wanneer jij de juiste instelling hebt, en er vol voor gaat, ligt de wereld voor je open. Uiteraard worden jouw diensten betaald!

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top