Friesland paard nr 98: Friese merrie tussen Leeuwarden en Hallum

Locatie: tussen Leeuwarden en Hallum (paard mag verplaatst worden)

Paard/Pony: paard, merrie (Doitzen x Melle)

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KFPS

Leeftijd: 11 jaar

Zadelmak: Ja

Niveau: B/L

Stokmaat: 1.63

Ambitie eigenaar: De eigenaar is op zoek naar een ervaren en ambitieuze amazone die deze merrie wil opleiden naar het SPORT predicaat (Z1+5) De samenwerking is voor een langere periode gezien het doel van de eigenaar. Er zijn meerdere paarden aanwezig op deze locatie, het trainen van meerdere paarden is in de toekomst een mogelijkheid.

Karakter: Het is een lieve merrie die met plezier gereden wordt. Ze heeft veel zelfhouding en kan makkelijk schakelen, kortom talent voor de sport.

Stallingsmogelijkheden: De voorkeur gaat uit bij de eigenaar thuis. De merrie mag eventueel verplaatst worden naar de ruiter/amazone.

Trainingsmogelijkheid: De voorkeur gaat uit het trainen bij de eigenaar thuis. Deze beschikt over een binnen- en buitenbak. De merrie mag eventueel verplaatst worden naar de ruiter/amazone.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top