Friesland paard nr 91: 8 jarige hengst (dressuur) op M niveau

Locatie: tussen Franeker en Harlingen

Paard/Pony: paard (goedgekeurde hengst)

Fokrichting: Appaloosa (type KWPN)

Stamboek: Nederlands Appaloosa Stamboek

Leeftijd: 8 jaar

Zadelmak: Ja

Niveau: M

Stokmaat: 1.67

Ambitie eigenaar: De eigenaar is op zoek naar een getalenteerde ruiter/amazone die haar paard naar het sportpredicaat zou willen rijden De voorkeur gaat uit naar iemand die versneld mag promoveren. De eigenaar zoekt iemand die enthousiast en betrouwbaar is, die zichzelf kan redden, afspraken nakomt, met de benodigde ervaring en een vriendelijke rijstijl. De eigenaar heeft er geen bezwaar tegen wanneer er ook eens een sprongetje en een buitenritje mee wordt gemaakt. Gedurende het dekseizoen dient het paard wel beschikbaar te zijn voor de dekdienst, de voorkeur van de eigenaar gaat er naar uit om het paard thuis te hebben tijdens dit seizoen, daarbuiten mag het verplaatst worden. Bij de juiste match en samenkomst van wensen en ambities, zijn afspraken over kosten bespreekbaar.

Karakter: Een zeer getalenteerde lieve hengst, braaf, maar wel dekhengst, dus kan wel eens wat praatjes hebben, maar over het algemeen heel meewerkend. Hij heeft een duidelijke en consequente ruiter nodig

Stallingsmogelijkheden: Bij de eigenaar thuis of eventueel in overleg, buiten het dekseizoen, verplaatsen

Trainingsmogelijkheid: Een kwalitatief goede 20 x 40 buitenbak met verlichting.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top