Friesland paard nr 101: 3 jarige merrie tussen Franeker en Harlingen

Locatie: tussen Franeker en Harlingen (mag eventueel verplaatst worden)

Paard/Pony: paard (merrie) v. Peru`s First class

Fokrichting: allround

Stamboek: Nederlands Appaloosa Stamboek

Leeftijd: 3 jaar

Zadelmak: Nee

Niveau:

Stokmaat: 1.67

Ambitie eigenaar: De eigenaar is op zoek naar een ruiter/amazone die haar paard dressuurmatig verder wil opleiden. Ze zoekt een ruiter/amazone met een zachte hand die echt de tijd wil nemen voor haar merrie, een band opbouwen met het paard vindt ze heel belangrijk. Het is tevens bespreekbaar dat iemand komt investeren in grondwerk en we het zadelmak maken/doorrijden elders laten doen, waarna de betreffende ruiter/amazone het paard (op eigen stal) verder gaat opleiden. In overleg is er veel mogelijk.

Karakter: het is een lieve, mensgerichte maar dominante merrie. Vanuit vertrouwen wil ze alles voor je doen. Ze is nog behoorlijk groen, kent wel de basisbeginselen van het grondwerk met halster en touw. Niet rillerig van karakter, is niet snel onder de indruk maar moet wel veel leren.

Stallingsmogelijkheden: Bij de eigenaar thuis of eventueel in overleg bij de ruiter/amazone thuis.

Trainingsmogelijkheid: Een kwalitatief goede 20 x 40 buitenbak met verlichting. Of bij de ruiter/amazone thuis.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top