Friesland paard nr 100: twee Friese merries tussen Heerenveen en Joure

Locatie: tussen Heerenveen en Joure

Paard/Pony: 2 paarden (merrie) Beide STER predicaat. Paard 1 Bente x Beart, paard 2 Anders x Jasper

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KFPS

Leeftijd: paard 1 is 6 jaar, paard 2 is 8 jaar

Zadelmak: Ja

Niveau: paard 1 is L1+3/mennen L-niveau, paard 2 B/L niveau onder het zadel/mennen ZZ

Stokmaat: beide 1.65

Ambitie eigenaar: De eigenaar is op zoek naar een ervaren ruiter/amazone die deze paarden 1x per week wil trainen. De voorkeur gaat uit naar een ruiter/amazone die een paard kan opleiden en beide merries wil trainen. In overleg mag er eventueel vaker getraind worden onder het zadel en behoren les rijden en wedstrijden ook tot de mogelijkheden. De eigenaar ment met beide merries en rijdt ook wedstrijden, daarnaast is training onder het zadel leuk en effectief voor de eigenaar en de paarden.

Karakter: paard 1 is een lieve en rustige merrie, je kan haar “bomproof “noemen. Ze is in de training nog wel onervaren. Paard 2 is een echte merrie, geeft soms een bok en zal de nieuwe ruiter/amazone eerst uitproberen. Ze kan soms schrikken en overdreven reageren maar als ze “aan” staat, zal ze alles voor je doen!

Stalling: bij de eigenaar (paarden worden niet verplaatst)

Trainingsfaciliteiten: bij de eigenaar thuis. Deze beschikt over een buitenbaan met goede bodem, waar het hele jaar door in gereden kan worden. Harnachement is aanwezig.

Ben jij de ruiter/amazone die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top