EFO Paardenverzekeringen

Je paard verzekerd een geruststellend idee

Het houden van paarden brengt risico’s met zich mee, want een ongeluk of blessure zit in een klein hoekje. Wat als je paard opeens koliek krijgt, getrapt wordt door een ander paard, of komt te overlijden? De behandelkosten kunnen hoog oplopen en dan is een eventueel potje met geld snel op. Met een paardenverzekering weet je zeker dat onvoorziene kosten je niet boven het hoofd groeien. Een fijn idee en precies wat EFO wil: jou als paardeneigenaar/ruiter ontzorgen met goede verzekeringen en persoonlijk advies. Want jouw paard is het waard.

EFO Paardenverzekering bestaat al sinds 1905 en is de enige zelfstandige onderlinge paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. Het is een vereniging waarvan je lid wordt als je je paard verzekert.

Het team bestaat uit gepassioneerde paardenliefhebbers die je graag van persoonlijk advies voorzien. Efo is er voor de leden en heeft geen winstoogmerk.

Benieuwd naar welke verzekering bij jou past en de bijbehorende premie? Bereken gemakkelijk je premie online via www.efo.nl/premie-berekenen.

Scroll naar top