Dierfysiotherapie Monique Hoiting

Bent u op zoek naar een betrouwbare, geduldige en betaalbare dierenfysiotherapeut. Die echt de tijd voor u en uw dier neemt. Dan bent u hier aan het juiste adres, voor fysiotherapie van uw paard of hond!

Dierfysiotherapie Monique Hoiting is een erkende dierenfysiotherapeut. Die op een rustige, vriendelijke en vertrouwde manier met uw dier omgaat. Hebt u bijvoorbeeld een paard, die snel spanning opbouwt tijdens een behandeling, dan zal zij respectvol met uw dier omgaan  en deze in alle rust behandelen.

Dierfysiotherapie kan gegeven worden bij klachten van het bewegingsapparaat, maar is ook goed ter preventie van klachten. Bijvoorbeeld wanneer u met uw paard of hond in de sport zit.
Ter preventie van klachten kan de dierenfysiotherapeut een check-up doen om te achterhalen of er eventueel een beginnende klacht aanwezig is. Dit laatste is ook een mooie uitkomst voor de wat oudere dieren onder ons. Dit om hun kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden op oudere leeftijd.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen dan kunt u gerust contact met mij opnemen. Zie hiervoor het tabblad ‘contact’.

Scroll naar top