Paard nr 57: 6 jarige merrie in Raalte

Locatie: Raalte (bij eigenaar) en anders bij een ruiter/amazone in een straal van 50 km om Deventer/Raalte

Paard/Pony: paard

Fokrichting: allround

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 6 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: L1, verder heeft ze meerdere oefencrossen gelopen en crosstrainingen gevolgd. Ze is klaar voor een officiële cross

Stokmaat: 1.62

Ambitie eigenaar: deze zeer talentvolle merrie mag worden doorgereden naar een sportpredicaat. Maakt niet uit of dat in de dressuur,springen of eventing is. De eigenaar zoekt een ruiter/amazone die het leuk vindt om een rustige, talentvolle, vriendelijke merrie naar een hoger niveau te rijden.

Wensen aan de ruiter/amazone: we zoeken een ruiter/amazone die grenzen kan stellen, maar die aanvoelt wanneer het paard even iets anders moet doen en haar energie kwijt moet. Die aanvoelt wanneer de merrie hem of haar voor de gek houdt en wanneer ze nog iets moet leren. Iemand die serieus traint naar het sportpredicaat, maar ook regelmatig het bos in gaat of een sprongetje maakt voor de afwisseling.

Karakter: de merrie is mensgericht, eerlijk, betrouwbaar, een vrolijk boefje die enorm graag mag springen en in de cross helemaal in haar element is. Ze is nergens bang voor. Door haar nieuwsgierige karakter stapt ze direct op vreemde dingen af. Ze heeft 3 hele goede gangen en is makkelijk te rijden. Haar leergierigheid en rustige karakter maakt dat ze snel dingen oppakt. Ze wil graag voor je werken en doet in de dressuurring stinkende haar best voor je, wat elke proef winstpunten heeft opgeleverd. Als ze in de cross iets spannend vindt, tast ze op de ruiter/amazone af. Als die zegt dat het kan, dan vertrouwt ze daar blind op. En andersom ook, als de ruiter/amazone iets spannend vindt en de merrie niet, dan neemt ze je mee. Kortom een heerlijk paard om te rijden.

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar. Paard mag verplaatst worden naar de ruiter/amazone binnen een straal van 50 km om Raalte/Deventer.

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar is een binnenbak 20×40 aanwezig. Voorkeur voor eigen harnachement van de ruiter/amazone.

Vergoeding: de eigenaar wil bijdragen in kosten voor dierenarts, hoefsmid en tandarts. En gaat uiteraard mee naar wedstrijden of cross om te groomen en te supprteren.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top