Paard nr 54: getalenteerd dressuurpaard Friesland

Locatie: geheel Friesland

Paard/Pony: paard(merrie)

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 8 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: voor haar leeftijd redelijk groen

Stokmaat: 1.73

Ambitie eigenaar: De eigenaar is op zoek naar een zeer ervaren ruiter/amazone, die versneld mag promoveren en het paard(na uiteraard verder opleiden)meteen in het Z2 kan en mag uitbrengen. Het paard loopt vanwege omstandigheden achter in de opleiding/training. De wens van de eigenaar is het sportpredicaat behalen.

Karakter: het is een sensibele merrie die voor je door het vuur gaat bij de juiste combinatie. Niet elke ruiter/amazone past bij haar. Ze is echter zeer werkwillig en leert graag en snel. Het paard heeft een revalidatie traject achter de rug en dient met veel respect behandeld te worden. Wanneer de juiste klik er is, gaat de ruiter/amazone hoge ogen gooien met dit paard.

Stallingsmogelijkheden: bij de ruiter/amazone thuis waarbij de stallingskosten voor de ruiter/amazone zijn. Eigenaar stelt het paard beschikbaar maar wenst dan geen kosten te hebben.

Trainingsmogelijkheid: bij de ruiter/amazone thuis.

Bijzonderheden: het is de bedoeling om de merrie dit seizoen drachtig te doen worden.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top