Paard nr 52: dressuurpaard omgeving Siddeburen

Locatie: omgeving Siddeburen

Paard/Pony: paard(ruin)

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 3 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: basis

Stokmaat: 1.69

Ambitie eigenaar: De eigenaar is op zoek naar een ruiter/amazone met ervaring in het rijden van groene paarden en die met gevoel rijdt. Het is een talentvol paard met 3 goede gangen. De ruiter/amazone krijgt alle kansen om zich samen met dit talentvolle paard te ontwikkelen op wedstrijdniveau. De eigenaar kan ondersteunen bij het opleiden.

Karakter: het is een lief en aanhankelijk paard, maar wel wakker. Is rustig in de omgang en op stal. Door de leeftijd nog iets onzeker maar doet wel wat van hem gevraagd wordt.

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar.

Trainingsmogelijkheid: buitenbak 20×60 die altijd begaanbaar is met een fijne bodem. Springtuin 20×30 en longeercirkel aanwezig.

Kosten: kosten voor lessen/startkaart/wedstrijden rijden zijn voor de ruiter/amazone. Vervoer ergens naartoe wordt door de eigenaar geregeld.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top