Paard nr 50: dressuurmerrie omgeving Zandpol

Locatie: omgeving Zandpol

Paard/Pony: paard (merrie)

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 6 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: L dressuur

Stokmaat: 1.70

Ambitie eigenaar: de merrie is nu hoogdrachtig, na het veulenen kan ze vrij snel weer opgepakt worden met longeerwerk door de eigenaar. Over een paar maanden kan de merrie weer gereden worden. Wanneer er een goede klik is met de ruiter/amazone kan de merrie de komende jaren in de wedstrijdsport uitgebracht worden. De eigenaar heeft meerdere paarden welke eventueel ook gereden kunnen worden in de toekomst. De eigenaar is op zoek naar een ruiter/amazone met ambitie en de wil om hogerop te komen, moet wel ervaren genoeg zijn om met een looplustige merrie om te kunnen gaan.

Karakter: het is een talentvolle merrie met veel looplust. Aan de hand en in de omgang kan ze wat heet zijn, maar onder het zadel is ze heel braaf en niet snel geïmponeerd door de omgeving.

Stallingsmogelijkheden: de merrie mag op de huidige locatie blijven staan, kleine binnenbak en 20×40 buitenbaan beschikbaar. Op deze locatie is harnachement aanwezig wat gebruikt kan worden. De merrie mag verplaatst worden, maar dan zijn de stallingskosten voor de ruiter/amazone en moet deze laatste ook voor het harnachement zorgen.

Trainingsmogelijkheid: zie hierboven.

Vergoeding: de eigenaar vergoedt alleen de kosten welke gemaakt worden om predicaten te behalen (bijv. IBOP). Onkosten t.b.v. sport(startpas en lessen) zijn voor de ruiter/amazone. Vervoer naar wedstrijden kan in overleg met eigenaar, deze is in het bezit van een auto en trailer.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top