Paard nr 43: meerdere dressuurpaarden tussen Heerenveen en Grou

Locatie: tussen Heerenveen en Grou

Paard/Pony: meerdere paarden

Fokrichting: dressuur

Stamboek: KFPS en KWPN

Leeftijd: 3-10 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: zadelmak (groen) tot Z2 niveau

Stokmaat: 1.60 -1.70

Ambitie eigenaar: de eigenaar is op zoek naar een ervaren, talentvolle ruiter/amazone die niet bang is en handig met jonge sportpaarden. Een persoon die jonge paarden door kan rijden en eventueel uit kan brengen in de sport of het rijden van een IBOP. Voor iemand die wil leren zijn er ook paarden beschikbaar die hoger opgeleid zijn, zodat de ruiter/amazone ervaring op kan doen. De eigenaar is bereid om daarbij te begeleiden. De eigenaar heeft meerdere talentvolle paarden staan (Friese- en KWPN paarden) en is op zoek naar een ruiter/amazone die een goede inzet en mentaliteit heeft (in weer en wind ook komt trainen). De eigenaar is niet specifiek op zoek naar 1 ruiter/amazone voor alle paarden. Een passende match met het paard/de paarden is het belangrijkste.

Vergoeding: de eigenaar is eventueel bereid een vergoeding te betalen voor de training (nader te bepalen)

Karakter: het betreft meerdere sportpaarden met verschillende karakters. Het zijn allemaal sportpaarden met een goede instelling en scherpte.

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar thuis. (Paarden worden niet verplaatst)

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar thuis. Goede faciliteiten en harnachement aanwezig.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top