Paard nr 39: springpaard tussen Heerenveen en Steenwijk

Locatie: tussen Heerenveen en Steenwijk (paard mag verplaatst worden)

Paard/Pony: paard (merrie) v. Tangelo van de Zuuthoeve

Fokrichting: springen

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 4 jaar

Zadelmak: ja

Niveau: zadelmak -via Natural Horsemanship methode

Stokmaat: 1.64

Ambitie eigenaar: de eigenaar is op zoek naar een ervaren ruiter/amazone die deze talentvolle merrie verder wil opleiden. Het voornaamste doel is het rijden van een IBOP, daarna verder opleiden voor de springsport. De merrie is zadelmak gemaakt met de Natural Horsemanship methode. De eigenaar vindt het een vereiste dat de toekomstige ruiter/amazone hier bekend mee is of openstaat om dit te leren. Met name in het beginstadium is dit belangrijk voor de merrie. De eigenaar is bereid hand- en spandiensten te verrichten bij de training.

Karakter: het is een nuchtere merrie met een dominant karakter.

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar thuis. Paard mag ook verplaatst worden naar de ruiter/amazone

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar thuis. Goede faciliteiten aanwezig (rijbak 20×60, wasplaats, springmateriaal en harnachement, etc.) Of bij de ruiter/amazone thuis. Voor de juiste ruiter/amazone is de eigenaar bereid te betalen. Het tarief kan in overleg worden afgesproken.

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top