Paard nr 22: Dressuurpaard omgeving Raalte

Locatie: Omgeving Raalte (paard mag ook verplaatst worden)

Paard/Pony: dressuurpaard(merrie)

Stamboek: KWPN

Leeftijd: 4 jaar

Zadelmak: Ja, goed doorgereden

Niveau: B

Stokmaat: 1.70

Ambitie eigenaar: Deze zeer talentvolle merrie moet dit jaar worden verkocht naar een ruiter die haar naar minimaal het Z2 niveau kan rijden. De merrie heeft FEI potentie, daardoor is het van belang dat de ruiter/amazone haar gaat uitbrengen op wedstrijden om de merrie in de kijker te rijden. De eigenaar zoekt een ruiter/amazone die het leuk vindt om een korte periode een zeer talentvolle merrie naar en hoger niveau te rijden. Na de verkoop staat er eveneens een zeer talentvolle volle broer klaar om te worden doorgereden.

Karakter: De merrie heeft een vriendelijk en werkwillig karakter, maar het is een jong paard dus zoekt af en toe grens op. Wanneer hier rustig en consequent op wordt gereageerd, accepteert ze de situatie snel. Op het moment dat de ruiter/amazone boos wordt en dit met de hand wil oplossen, werkt dit averechts. De merrie wil voor je werken en alles gaat haar makkelijk af. Ze is zeer mensgericht en erg sociaal met andere paarden. Op buitenrit is het een koele kikker en niet snel ergens van onder de indruk.

Stallingsmogelijkheden: bij de eigenaar maar de merrie mag ook worden verplaatst.

Trainingsmogelijkheid: bij de eigenaar is een 20×40 binnenbak aanwezig en harnachement.

Vergoeding: De eigenaar wil bijdragen in de vorm van een percentage bij verkoop. Ook als de merrie wordt verplaatst (nader te overleggen)

Ben jij de ruiter die past bij dit paard en de wensen van de eigenaar? Reageer via onderstaande knop, vermeld het nummer en de titel van het paard, en voeg het ingevulde aanmeldingsformulier van de site toe aan je mail.

Scroll naar top